Hedin Automotive

Hedin Automotive

Adresgegevens

Adres:Pieter Braaijweg 6
Postcode:1114 AJ
Stad:AMSTERDAM
Land:NL
Telefoon:+31206136028
Fax:+31206135763

<b>Hedin Automotive. Altijd in beweging</b><br /> <br /> <b>Stern is Hedin Automotive</b><br /> Begin 2022 is Stern overgenomen door Hedin Mobility Group, een Zweeds familiebedrijf met automotive activiteiten in elf Europese landen. Per 9 januari 2023 zijn alle bedrijven omgedoopt tot Hedin Automotive. De verhuuractiviteiten van Hedin Automotive gaan vanaf deze datum verder onder de naam MABI Mobility.<br /> <br /> <b>Hedin Automotive in het kort</b><br /> <br /> Hedin Automotive is een van de grote automotiveconcerns in Nederland en onderdeel van Hedin Mobility Group AB. Hedin is van oorsprong een Zweeds familiebedrijf. Samen zijn we qua grootte de zevende dealergroep in Europa. Naast Nederland is Hedin ook actief in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland, België en Zwitserland. <br /> <br /> Wij vertegenwoordigen tal van mooie automerken, waaronder Mercedes-Benz, Renault, Nissan, Ford, Volvo, Land Rover, Kia, Peugeot en Opel en met ruim 60 vestigingen in Nederland zijn we altijd dichtbij. Bij ons kun je niet alleen een auto kopen, maar ook leasen en huren. Daarnaast verzorgen wij (merk-erkend) schadeherstel, bedrijfswageninrichting en kunnen onze vak-professionals je auto naar wens bestickeren. En uiteraard onderhouden we je auto, repareren we hem als dat nodig is en draaien wij ons hand niet om voor een bandenwissel of APK. Kortom Hedin Automotive is een allround autobedrijf dat jou graag helpt om mobiel te zijn én te blijven. <br /> <br /> We hebben betrokken en specialistische medewerkers in dienst waar jij op kan en mag vertrouwen. We zullen voor je klaarstaan!

Sector:

Bedrijfsauto's, Dealerholdings, Duurzame Mobiliteit, Personenauto's

Doorgroeimogelijkheden

<b>Hoe het is om te werken bij Hedin Automotive</b><br /> <br /> Hedin Automotive zorgt goed voor haar medewerkers. Naast werving is het behoud van goede medewerkers een speerpunt. Daarom besteden wij veel aandacht aan trainingen en opleidingen. Persoonlijke ontwikkeling en werkplezier staan voor ons centraal. Kortom bij Hedin Automotive ben je altijd in beweging.

Recente vacatures van Hedin Automotive

Hieronder vind je een aantal van de meest recente vacature(s). Klik op de vacaturetitel om een uitgebreide beschrijving van de vacature te bekijken.

De laatste vacatures per email ontvangen?

Maak je zoekprofiel aan:

Ga naar job search agent

www.werkenbijopel.nl gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close